SELECT Autocentrum bv
SELECT Autocentrum bv
010 - 451 69 27
info@selectautocentrum.nl
4.3 / 5 Google Review (53)

Blogposts van Select Autocentrum

januari 25, 2023
Gegarandeerde kilometerstand met nationale auto pas

Als u bent zoals de meeste mensen, denkt u waarschijnlijk dat autodealers erop uit zijn om uw zuurverdiende geld te krijgen. Maar wat als ik u vertel dat er één dealer is die anders is? Deze dealer biedt een kilometerstand garantie op al zijn voertuigen. Dus, als u op zoek bent naar een occasions in […]

januari 18, 2023
Occasions Capelle aan den IJssel - Select Autocentrum

Ben je op zoek naar een occasion? Dan vraag je je misschien af waar je moet beginnen met zoeken. Als je in of rond Capelle aan den IJssel woont, heb je geluk! Select Autocentrum is een geweldige plek om kwaliteit occasions te vinden. In deze blogpost geven we je een overzicht van wat Select Autocentrum […]

januari 11, 2023
Vraag van de klant: Wat is een goede eerste auto?

Het volgende verhaal is van een klant die in 2006 zijn eerste auto kocht bij Select Autocentrum:

januari 4, 2023
Wat zijn jouw goede (auto) voornemens?

2022 was een jaar van dure pret voor automobilisten, omdat de benzineprijs een recordhoogte bereikte. Tot overmaat van ramp werd aangekondigd dat rekeningrijden er aan zit te komen - hoewel de uitvoering nog wel even op zich laat wachten. Ondernemers zitten te wachten op een diesel-verbod. En nog veel meer ellende!

december 29, 2022
Was NU uw auto! Het zout is slecht voor de auto

Ondanks de koude temperaturen van de afgelopen dagen is er voor miljoenen ponden zout over onze wegen gestrooid om de veiligheid te vergroten. Dit geeft helaas een probleem voor veel voertuigen - pekelresten.

december 22, 2022
Showroom vol met dealer occasions

Select Autocentrum is trots op zijn inzet voor klanttevredenheid en zijn toewijding om diensten van hoge kwaliteit te leveren die de verwachtingen overtreffen. Het team van ervaren technici zorgt ervoor dat alle voertuigen aan strenge veiligheidsnormen voldoen voordat ze worden verkocht, zodat klanten zeker kunnen zijn van kwaliteit wanneer ze hun aankoop doen. Bovendien wordt elke auto geleverd met een uitgebreid nazorgpakket dat APK's omvat.

december 15, 2022
Vervanging voor diesel bedrijfswagens?

Lichte bedrijfsvoertuigen worden steeds populairder in de transportsector vanwege hun vermogen, efficiëntie en kosteneffectiviteit. Er wordt dan ook voorspeld dat ze tegen 2025 dieselmotoren zullen vervangen. Dit is grotendeels te danken aan het feit dat lichte bedrijfsvoertuigen tal van voordelen bieden ten opzichte van traditionele dieselmotoren

december 8, 2022
Waarom je beter occasions uit Capelle aan den IJssel kunt halen

De verkoop van occasions door autobedrijven aan consumenten viel afgelopen maand 9 procent lager uit dan in dezelfde maand vorig jaar. Met ongeveer 10.000 transacties minder werden er 99.276 auto’s verkocht, zo blijkt uit de cijfers van BOVAG en RDC. Toch is het geen slecht jaar voor de tweedehandsautomarkt. In de eerste elf maanden van het jaar verkochten de autobedrijven 1.185.061 tweedehands personenauto’s. Dat is bijna 10.000 meer dan een jaar eerder.

november 15, 2022
Is het een goed moment om een auto te kopen? Kijken naar de toekomst van de automarkt

Het is waar dat de rentetarieven in 2022 en misschien tot 2023 zullen blijven stijgen. Hogere rentetarieven zouden de pijn van het kopen van een auto tegen bijna-piekprijzen verergeren. Als u zich zorgen maakt over de stijgende rentekosten, kan het een goed idee zijn om te beginnen met sparen voor een grotere aanbetaling. Als u meer geld neerlegt bij de aankoop, verlaagt u het bedrag dat u moet lenen en het bedrag aan rente dat u in rekening wordt gebracht.

Boek vandaag nog een proefrit

DEALER ONDERHOUDEN

Bekijk ons aanbod

Elektrisch aanbod

Meer informatie