SELECT Autocentrum bv
SELECT Autocentrum bv
010 - 451 69 27
info@selectautocentrum.nl
4.3 / 5 Google Review (53)

Over Select  Autocentrum

Select Autocentrum is een occasion dealer midden in het centrum van Capelle aan den IJssel. Sinds 1995 zijn we een welbekende occasiondealer. Select is een echte buurt autodealer, veel van onze klanten komen dan ook uit de omliggende wijken. U zult ons leren kennen als een echte allround occasion dealer waar de wens van de klant centraal staat.
info@selectautocentrum.nl
010 - 451 69 27

DE ONE-STOP OCCASIONDEALER

Passie voor het vak, creativiteit en meegroeien met de markt heeft ervoor gezorgd dat Select uitgegroeid is tot waar we nu staan. We hebben bij Select standaard 100 occasion op voorraad staan. Zo hebben we een divers aanbod opgebouwd en hebben we voor elke klant de juiste auto ter beschikking. Bent u benieuwd neem dan gelijk een kijkje.
Elke auto is voorzien van een Nationale Autopas ( NAP)
Gegarandeerde kilometerstand
Afleveringsbeurt met een nieuwe APK.
Bekijk alle occasions hier
Vul het formuier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
  ONS TEAM

  Ons team van directie en personeel bestaat uit ambitieuze mensen die voor u klaar staan om de kwaliteit te bieden die u van ons verwacht.

  Keurmerk: BOVAG

  Select Autocentrum is lid van de BOVAG, een erkend kwaliteitskeurmerk voor autobedrijven. Door het keurmerk bent u verzekerd van kwaliteit.
  Meer Informatie

  Erkening: RDW & NAP

  Sinds 1991 registreerde de stichting Nationale Autopas (NAP) de tellerstanden van de voertuigen in Nederland. De RDW heeft dit overgenomen. Ook geeft de RDW informatie vrij over de tellerstanden.
  Meer Informatie 

  neem een kijkje

  Hier zijn enkele foto's van ons bedrijf.
  Zie u uw droomauto hier al tussen staan?
  Zo ja, neem dan contact met ons op.  
  info@selectautocentrum.nl
  010 - 451 69 27

  Reviews

  Wat onze klanten zeggen

  Hanneke van Leeuwen 
  Select auto centrum is een fijn auto bedrijf, waar deskundige mensen werken. De vriendelijkheid en de kennis hebben mijn een bijzonder fijn gevoel gegeven, en daardoor rij ik nu in een zeer mooie en betrouwbare auto. De moeite die de eigenaar met zijn personeel voor mij gedaan hebben om aan mijn wensen te voldoen is meer dan dat ik had kunnen verwachten. Echt een autobedrijf om aan te bevelen.
  Esther van Dijk
  Voor de 4e keer een auto gekocht, wederom keurig te woord gestaan en de gemaakte afspraken zijn ook nu weer keurig nagekomen. geweldige service, vanwege Corona werd op mijn verzoek de auto keurig bij mij thuis voor de deur afgeleverd.
  Alderik Bos
  Ik heb bij select meerdere auto's gekocht en ingeruild. Altijd vriendelijk, en deskundig te woord gestaan. Afspraken over herstel worden stipt nagekomen. Geen mooie verhalen, maar gewoon waar het op staat. Mooi voorbeeld is dat de verkoper zelf een kleine schade aanwees op een auto die we kochten en dit ook voor eigen rekening heeft laten verhelpen. Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen.

  Boek vandaag nog een proefrit

  DEALER ONDERHOUDEN

  Bekijk ons aanbod

  Elektrisch aanbod

  Meer informatie