010 - 451 69 27
info@selectautocentrum.nl
4.3 / 5 Google Review (53)
man-in-repair-workshop-washing-car-window-during-c-2022-01-19-00-11-17-utc

Wat zijn jouw goede (auto) voornemens?

Gepubliceerd op: januari 4, 2023

2022 was een jaar van dure pret voor automobilisten, omdat de benzineprijs een recordhoogte bereikte. Tot overmaat van ramp werd aangekondigd dat rekeningrijden er aan zit te komen - hoewel de uitvoering nog wel even op zich laat wachten. Ondernemers zitten te wachten op een diesel-verbod. En nog veel meer ellende!

Als u terugkijkt op het afgelopen jaar, zijn uw voornemens voor een betere auto-ervaring in 2022 dan gerealiseerd? Misschien niet - maar alle hoop is niet verloren! Beschouw 2023 als een nieuwe kans om die doelen te bereiken en zorg ervoor dat ze deze keer wel uitkomen!

De goede voornemens van Select Autocentrum

Select Autocentrum heeft ambitieuze doelen gesteld om de betrouwbaarste occasiondealer te worden van heel Nederland!

Lees hier meer.

Onze missie is: het leveren van kwaliteitsservice in de auto-industrie. Ze zorgen ervoor dat elke auto die ze verkopen in topconditie is en tegen een eerlijke prijs.

Bij Select Autocentrum bieden ze ook een vriendelijke klantenservice, zodat u een stressvrije ervaring krijgt tijdens het winkelen voor uw droomauto. Arjen en Peter streven naar een uitstekende klantervaring. En dat maakt Select Autocentrum tot een van de beste plaatsen waar u terecht kunt voor autodiensten.

Heeft u een vraag? Het team van Select Autocentrum staat voor u klaar om alle vragen te beantwoorden. Vul het formulier in of maak gebruik van de contact mogelijkheden.
010 - 451 69 27
info@selectautocentrum.nl
    Boek vandaag nog een proefrit

    DEALER ONDERHOUDEN

    Bekijk ons aanbod

    Elektrisch aanbod

    Meer informatie