010 - 451 69 27
info@selectautocentrum.nl
4.3 / 5 Google Review (53)
pekel-wegwassen-select-autocentrum

Was NU uw auto! Het zout is slecht voor de auto

Gepubliceerd op: december 29, 2022

Nu de winter in volle gang is, is het essentieel om veilig op de weg te blijven. En één manier is met strooizout - een levensredder om sneller ijsvrij te maken en onze auto's veilig door die ijzige omstandigheden te laten rijden!

Maar het is natuurlijk niet altijd even gemakkelijk om al die pekel te verwijderen; de kenmerkende strepen blijven achter op je auto als je onlangs hebt gereden.

Goed wassen dus!

Ondanks de koude temperaturen van de afgelopen dagen is er voor miljoenen ponden zout over onze wegen gestrooid om de veiligheid te vergroten. Dit geeft helaas een probleem voor veel voertuigen - pekelresten. Van de voorbumper tot de achtergrille en alle zijkanten, auto's worden bevlekt met zoute resten die hun esthetische waarde sterk kunnen verminderen, tenzij ze met de hand of bij een nabijgelegen carwash worden afgewassen. Maak uw auto nu vrij van zoute resten voordat het een onherstelbare puinhoop wordt!

Bijtende stoffen in strooizout

Als u de auto te lang laat staan, kan pekel een ravage aanrichten in uw geliefde voertuig. Deze bijtende stof is geen vriend van autolak of rubberen onderdelen en de schade kan onherstelbaar zijn als er niet goed aan wordt gewerkt nu de kou (voor nu) voorbij is.

Wacht niet op een zonnige dag; profiteer van de regen van deze week en was alle sporen van de winterse rijomstandigheden weg nu het nog kan! Om de auto echt schoon te krijgen, gebruikt u het bodemreinigingsprogramma van de carwash - zo spaart u kostbare middelen voor het geval er later in de lente meer guur weer op komst is.

Heeft u een vraag? Het team van Select Autocentrum staat voor u klaar om alle vragen te beantwoorden. Vul het formulier in of maak gebruik van de contact mogelijkheden.
010 - 451 69 27
info@selectautocentrum.nl
    Boek vandaag nog een proefrit

    DEALER ONDERHOUDEN

    Bekijk ons aanbod

    Elektrisch aanbod

    Meer informatie