010 - 451 69 27
info@selectautocentrum.nl
4.3 / 5 Google Review (53)

Waarom je beter een auto bij Select Autocentrum kunt kopen.

Gepubliceerd op: oktober 25, 2022

Twijfel je over de aankoop van een nieuwe bak? Maar weet je niet precies welke? Wat moet je eigenlijk uitgeven aan een auto? Welke auto past bij mijn bezigheden? Zoveel vragen, maar zo weinig antwoorden...

Select Autocentrum helpt je in het kiezen van jouw nieuwe auto! Bij Select snappen we dat de aankoop van een auto (vooral in deze moeilijke tijden) niet zomaar iets is. Gelukkig kunnen Arjen, Jan-Willem en Dion je hierbij helpen. Deze mannen weten precies wat een auto kosten mag en kan!

Wat zoek je?

Het kopen van een auto kan verschillende redenen hebben. Komt er een gezinsuitbreiding aan? Of heb je een nieuwe zakelijke auto nodig? Bij Select Autocentrum is er voor ieder wat wils! Bij ons ben je verzekerd van een gewoon goede auto.

Wij zorgen ervoor dat:

 • Elke auto grondig wordt ge├»nspecteerd op meer dan 70 punten voordat wij deze inkopen.
 • Alle auto's in de showroom hebben een Nationale Autopas (NAP)
 • Select Autocentrum is lid van de BOVAG, een erkend kwaliteitskeurmerk voor autobedrijven. Door het keurmerk bent u verzekerd van kwaliteit.
 • Alle auto's worden geleverd met een gloednieuwe APK
 • Select Autocentrum koopt graag uw auto in. Inruilen kan ook.

Want bij Select Autocentrum staat kwaliteit voorop. Passie voor het vak, creativiteit en meegroeien met de markt heeft ervoor gezorgd dat Select uitgegroeid is tot waar we nu staan. We hebben bij Select standaard 100 occasion op voorraad staan. Zo hebben we een divers aanbod opgebouwd en hebben we voor elke klant de juiste auto ter beschikking. Ben je benieuwd? Neem dan gelijk een kijkje!

Heeft u een vraag? Het team van Select Autocentrum staat voor u klaar om alle vragen te beantwoorden. Vul het formulier in of maak gebruik van de contact mogelijkheden.
010 - 451 69 27
info@selectautocentrum.nl
  Boek vandaag nog een proefrit

  DEALER ONDERHOUDEN

  Bekijk ons aanbod

  Elektrisch aanbod

  Meer informatie