SELECT Autocentrum bv
SELECT Autocentrum bv
010 - 451 69 27
info@selectautocentrum.nl
4.3 / 5 Google Review (53)

Sharing is Caring

Gepubliceerd op: september 5, 2022

Voor veel bedrijven hebben het huidige tekort aan nieuwe auto's en het hybride werkmodel hen met een enigszins merkwaardig dilemma achtergelaten.

Nieuwe voertuigen zijn niet beschikbaar ter vervanging van bedrijfswagens op het einde van hun lease of contract. Maar er is een parkeerplaats vol poolauto's die niet worden gebruikt door werknemers die nu vanuit huis werken.

Poolauto's aan het werk zetten zou de oplossing kunnen zijn. Veel bedrijven hebben echter niet de technologie en middelen om het gebruik van poolauto's te beheren.

Europcar wel!

Tap and Go

De innovatieve 'Tap and Go'-technologie van Europcar kan worden geïnstalleerd in de poolwagen van een bedrijf, ondersteund door een gebruiksvriendelijk boekingsplatform voor een goed beheerde en slimme manier om werknemers mobiel te houden wanneer dat nodig is - zonder op zichzelf te vertrouwen voertuigen.

Met behulp van een app voor alle apparaten kunnen chauffeurs hun eigen huurauto boeken en toegang krijgen tot het voertuig op de parkeerplaats met slechts een tik van hun smartphone op de voorruit. En wagenpark- en reismanagers kunnen het gebruik van hun zakelijke wagenpark effici├źnt monitoren met monitoring en rapportage, via het platform dat realtime updates biedt over boekingen, voertuiggebruik en zelfs CO2-verbruik.

Neem alleen de technologie - of ook de auto's

Europcar kan de technologie leveren voor het bestaande poolwagenpark van een bedrijf. U hoeft bij ons geen voertuigen te huren.

Als u ook auto's nodig heeft, onze volledige autodeelservice voor bedrijven omvat onderhoud en reiniging van voertuigen, veiligheidscontroles, tankpas en pechhulp.

Geen grijze gebieden

On-demand autodelen zorgt niet alleen voor zakelijke mobiliteit; het helpt de afhankelijkheid van grijze vloot - eigen voertuigen van werknemers - te verminderen, die doorgaans ouder, minder betrouwbaar, vervuilender zijn en meestal niet zijn uitgerust met de nieuwste veiligheidsvoorzieningen. Meer weten over de voertuigen die werknemers besturen, ondersteunt de zorgplicht van elk bedrijf.

Er is ook een duurzaamheidsvoordeel. Onderzoek van CoMoUK, de liefdadigheidsinstelling voor gedeeld vervoer, toont aan dat een regeling voor het delen van auto's aanzienlijke voordelen kan hebben bij het verminderen van congestie en emissies. Elk gedeeld voertuig kan 18,5 voertuigen van de weg halen en doorgaans zijn gedeelde voertuigen milieuvriendelijker, met een gemiddeld 26,5% lagere CO2-uitstoot in vergelijking met de gemiddelde Britse auto. Bedrijven die hun eigen zakelijke deelautoregeling opzetten, zouden deel kunnen uitmaken van dat 'groene' verhaal.

Heeft u een vraag? Het team van Select Autocentrum staat voor u klaar om alle vragen te beantwoorden. Vul het formulier in of maak gebruik van de contact mogelijkheden.
010 - 451 69 27
info@selectautocentrum.nl
    Boek vandaag nog een proefrit

    DEALER ONDERHOUDEN

    Bekijk ons aanbod

    Elektrisch aanbod

    Meer informatie